maanantai 1. helmikuuta 2010

Pokkaa sulla on ainakin

Viikko sitten radiosta alkoi soida kappale ja ilahduin, että The Postal Servicehän siellä, uutta musaa, jee maali!, ja vielä soittolistalla Suomessa.

Piisin edetessä aloin kuitenkin epäillä, että josko sittenkään on The Postal Serviceä, koska kuulostaa liikaa vuoden 2003 The Postal Serviceltä. Luovat ihmiset kuitenkin uusiutuvat. Ja niin olikin, että kyseessä on yhden miehen bändi nimeltä Owl City, jonka kappale Fireflies on kaikkien aikojen menestynein electroindiekappale ja Billboardin listaykkönen.

Istu ja pala! Yhtä häpeämätöntä rip offia ei ole kuultu koskaan. Ei koskaan. Asia ei luonnollisestikaan ole jäänyt huomaamatta skenessä.

Crave teilaa

Pitchfork tyrmää


Bagpipe murskaa

Music Mix mestaa


Dallas Observer repii kappaleiksi


Ja tässä itse rikollinen, kappaleellaan, joka asiaa tuntemattomalle saattaa vaikuttaa luovalta ja hauskalta.

Mutta siksi kannattaa tutustua vaikka tähän tai tähän klassikkoon.

Uskomatonta röyhkeyttä tältä herra Adam Youngilta. Kuunnelkaa The Postal Serviceä, koska se on paras, ja niillä on sentään Jenny Lewis vierailevana vokalistina.

2 kommenttia:

Karhuherra kirjoitti...

Tästä on tosiaan noussut kohtuullinen kohu, ja näemmä ihan aiheesta. Itse havahduin tähän Postal Serviceen oikeastaan vasta juttusi myötä - ja sen ansiosta, kun maailman ensteksi paras Frank Turner vetelee coverina yhtä niiden piisiä:

http://www.youtube.com/watch?v=aaLdJ7EbrVU

The District sleeps alone tonight on hieno sekä alkuperäisenä että akustisena. Suosittelen sinulle Fränkkiä ja itselleni PS:ää.

hannes_ko kirjoitti...

Frank Turneria olen seurannut kyllä varsin vakuuttavan linkitysintosi avulla, hyvää settiä. Varsinkin se lasten kanssa kuvattu video kolahtaa tällaiseen herkkikseen.